Join me on my quest

Over CCQ

faviconCarpcityquest (CCQ) staat voor ‘de zoektocht naar karpers in de stad’, waar je mij het meest zult vinden en waar ik de verschillende stadswateren bevis. Diverse visdisciplines komen daarbij aan bod, vergezeld van professionele (hengelsport) fotografie, aantrekkelijke teksten, video’s en soms product of betaalwater review. Op mijn blog is van alles en nog wat te zien en lezen over de hengelsport. Van jongs af aan vormt de wereld van de hengelsport een stukje magie voor me. De voorbereidingen, het bezig zijn in de natuur, het vangen, het vastleggen in welke vorm dan ook! Stuk voor stuk onderdelen die bijdragen aan mijn avonturen en uitdagingen. In de lente, zomer en herfstmaanden vis ik op karper met de pen, statisch, aan het oppervlak en met de feeder. In de wintermaanden vis ik specifiek op grote snoek met doodaas onder de dobber.

Alvar Besemer (CCQ)

Werkzaamheden: Social media onderhoud, advies & ondersteuning – auteur – fotografie & fotobewerking – grafische vormgeving – video content.

Social media kanalen:
www.facebook.com/thecarpcityquest
www.instagram.com/carpcityquest
www.youtube.com/carpcityquest

mail: carpcityquest@gmail.com
website: www.carpcityquest.com / www.carpcityquest.nl

Op alle foto’s en teksten van deze website berust een copyright © (beeld- & auteursrecht). Mocht je materiaal willen gebruiken, neem dan contact met me op. carpcityquest@gmail.com