Join me on my quest

Carpcityquest

favicon

Alvar Besemer is carpcityquest. In zijn blogs beschrijft hij ‘de zoektocht naar karpers in de stad’, waar je hem het meest zult vinden en waar hij de verschillende stadswateren bevist. Diverse hengelsportdisciplines komen daarbij aan bod, vergezeld van professionele (hengelsport) fotografie, aantrekkelijke teksten, video’s en soms product of betaalwater review.


Op mijn blog is van alles en nog wat over de hengelsport te zien en te lezen. Van jongs af aan vormt de hengelsportwereld een stukje magie voor mij. De voorbereidingen, het bezig zijn in de natuur, het vangen, het vastleggen in welke vorm dan ook! Stuk voor stuk onderdelen die bijdragen aan mijn avonturen en uitdagingen. In de lente, zomer en herfstmaanden vis ik op karper met de pen, statisch, aan het oppervlak en met de feeder. In de wintermaanden vis ik specifiek op grote snoek met doodaas onder de dobber.

Alvar Besemer

Social media:
www.facebook.com/thecarpcityquest
www.instagram.com/carpcityquest
www.youtube.com/carpcityquest

Mail: carpcityquest@gmail.com
Website: www.carpcityquest.com / www.carpcityquest.nl

Alvar Media zwart wit

CCQ maakt deel uit van alvarmedia: contentcreatie – fotografie – video – tekst.

(Op alle foto’s en teksten van mijn website berust een copyright © (beeld- & auteursrecht). Mocht je materiaal willen gebruiken voor in de media, neem dan contact met mij op via bovenstaande mail.)