Karpervissen to the max

Carpcityquest

Alvar Besemer is carpcityquest.

In zijn blogs beschrijft hij ‘de zoektocht naar karpers in de stad’, waar je hem het meest zult vinden en waar hij de verschillende stadswateren bevist. Diverse hengelsportdisciplines komen daarbij aan bod, vergezeld van professionele (hengelsport) fotografie, aantrekkelijke teksten, video’s en soms een product of betaalwater review.

CCQ-logo-rond

Join the carp quest

Op mijn blog is van alles en nog wat over de hengelsport te zien en lezen. Van jongs af aan vormt de hengelsportwereld een stukje magie voor mij. De voorbereidingen, het bezig zijn in de natuur, het vangen, het vastleggen in welke vorm dan ook! Stuk voor stuk onderdelen die bijdragen aan mijn avonturen en uitdagingen. In de lente, zomer en herfstmaanden vis ik op karper met de pen, statisch, aan het oppervlak en met de feeder. In de wintermaanden vis ik specifiek op grote snoek met doodaas onder de dobber.

Alvar Besemer

Social media

www.facebook.com/thecarpcityquest
www.instagram.com/carpcityquest
www.youtube.com/carpcityquest

Mail: carpcityquest@gmail.com
Website: www.carpcityquest.com / www.carpcityquest.nl

Op alle foto’s en teksten van deze website berust een copyright © (beeld- & auteursrecht). Mocht je materiaal willen gebruiken voor in de media, of vragen hebben? Neem dan contact met ons op via de contactbutton.